GLOBALEN.BG cart
Тестери за напрежение

Контактен тестер за напрежение ANENG AC09 / EU щепсел

Производител:
ANENG
Модел:
AC09
Номер на продукта:
00-4223
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
26.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Контактен тестер за напрежение ANENG AC09 / EU щепсел

ANENG AC09 е контактен тестер за откриване на променливо напрежение в диапазона 90V~250V и честота 45~65Hz. Използва се главно за откриване на полярността на окабеляването на електрически контакти и може също да измерва напрежението му и да го показва. Моделът е с компактен, аеродинамичен дизайн и лесен за употреба. Корпусът е от ABS пластмаса, който предпазва устройството и го прави устойчив на удари. Разполага с LCD дисплей.Окомплектовка

1 бр. AC09 тестер за контакт (без батерии)
1 бр. Ръководство за потребителя
1 бр. Кутия за външна опаковка

Технически характеристики

Обхват на измерване90V~250V
Обхват на измерване на индуктивността:45~65Hz
Точност:±(2.0%+3)
Температура на работната среда:0 °C~40 °C
Влажност на работната среда:20%~75%RH
Размери:160*140*80
RCD ток: >30mA
RCD работно напрежение:220V±20V

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5197.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.