GLOBALEN.BG cart
Тестери за напрежение

Безконтактен тестер за AC/DC напрежение ANENG VD806 / тип писалка

Производител:
ANENG
Модел:
VD806
Номер на продукта:
400-4275
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
10.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Безконтактен тестер за AC/DC напрежение ANENG VD806 / тип писалка

ANENG VD806 е безконтактен тестер, тип писалка, за откриване на променливо напрежение. Идеалният му дизайн спомага за тестване на захранващи кабели, прекъсвачи, стенни контакти, разклонителни кутии, предпазители и др. Подходящ е както за домашна, така и за професионална употреба.

Други характеристики:

- Функции на бутона H/L/O: пожаро-неутрална линия/ Непрекъснатост/ Батерия/ Безконтактно откриване на променливо напрежение.
- Звукова и светлинна аларма при откриване на напрежение.
- Дълъг живот и ниска консумация на енергия.
- Компактен, безопасен и лесен за пренасяне.
Технически характеристики

Материал:ABS
Захранване: AG13 Battery

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5228.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.