GLOBALEN.BG cart
Кухненски везни

Цифрова кухненска везна / капацитет 5кг / LCD дисплей / сива

Производител:
YAGO
Модел:
TSC01712
Номер на продукта:
403-4548
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
17.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Цифрова кухненска везна / капацитет 5кг / LCD дисплей / сива

Високо прецизна, цифрова, кухненска везна с капацитет на претегляне до 5кг и резолюция 1гр. Моделът е с LCD дисплей със синя светлина и функция за нощно виждане. Везната разполага и с функция за тариране, с която да получите нетното тегло. Автоматично изключване след 1 минута, ако не се работи с нея. Изработена е от немагнитна, неръждаема стомана.

Окомплектовка

1 х Цифрова везна
1 x Ръководство за потребителя

Технически характеристики

Капацитет:5 кг.
Резолюция:1 гр.
Претеглящи единици:g, A.D., ct ounces OST.. dwt
Захранване:2 x AAA батерии
Точност:1 гр.
Дисплей:LCD дисплей със синя светлина
Цвят:Сив
Размер:18 cm x 14 cm x 1.7 cm
Тегло:170гр.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5273.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.