GLOBALEN.BG cart
Циркулационни помпи Помпи за парно

Циркулационна помпа с таймер за битова гореща вода Comfort/ дебит до 0.50 м³/ч/ напор до 1m/ PN 10ba

Производител:
Grundfos
Модел:
COMFORT Digital Timer
Номер на продукта:
405-5369
Гаранция:
24 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена от:
1.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Циркулационна помпа с таймер за битова гореща вода Comfort/ дебит до 0.50 м³/ч/ напор до 1m/ PN 10bar /0.. 95°

Циркулационната помпа Grundfos Comfort Digital Timer са предназначение за рециркулация на битова гореща вода в еднофамилни и двуфамилни къщи, осигурявайки незабавно топла вода към всички кранове. Този модел разполага с таймер, който контролира и спестява енергия, без да засяга комфорта в дома. Помпата се отличава с максимален дебит до 0.50м³/ч, напор достигащ до 1m и работно налягане 10bar.

Предлагат се в две разновидности спрямо тръбната присъединителна резба.

Основни характеристики :

• 24-часов таймер, който позволява персонализиране периодите на работа на помпата. Това осигурява оптимален комфорт, намалявайки разходите за енергия.
• Помпата може да бъде настроена на непрекъсната работа, осигурявайки 24 часа непрекъсната топла вода.
• Захранват се от еднофазен, високо ефективен ротор с постоянен магнит.
• Тих режим на работа.
• Ниска топлинна загуба - благодарение на термоизолационен кожух.
• Лесен монтаж - компактния дизайн улеснява монтажа в ограничени пространства.
• Устойчив на корозия корпус, подходящ за питейна вода.
• Възвратен клапан,който предотвратява обратния поток по време на работа. Това също гарантира, че поддръжката може да се извърши без източване на системата.
• Помпата не се нуждае от поддръжка.Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.