GLOBALEN.BG cart
Готварски термометри Термометри със сонда

Водоустойчив термометър TP510 за пържене, печене, бонбони / -50°C~300°C/ сонда с щипка- 20см/.

Производител:
ThermoPro
Модел:
TP510
Номер на продукта:
010-6168
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
45.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Водоустойчив термометър TP510 за пържене, печене, бонбони / -50°C~300°C/ сонда с щипка- 20см/

Кухненският термометър TP510 е с широк температурен диапазон от -50°C~300°C , идеален за бонбони, пържене, печене и за течности. Притежава температурна референтна диаграма, която ще Ви улесни за намиране на търсената от Вас температура. Дългата 20см. сонда с щипка, правят този цифров термометър за храна подходящ за всяко приложение.

Термометърът за готвене отчита температурата за 4-5 секунди с точност от ±0,9 градуса, което го прави много по-бърз и по-точен от традиционните аналогови термометри. Също така разполага с дълга 20см.сонда, която улеснява измерването на температурата без да се изгорите.
С въртящият се на 90 градуса дисплей може лесно да се регулира за удобно отчитане на измерената температура от всеки ъгъл, подсветката ви позволява ясно измерване температурата на храната в ниско състояние.

Термометъра е лесен за почистване, защото е водоустойчив и може да се измие под течаща вода.


Характеристики:

Време за реакция: 4-5 секунди.
Температурен диапазон: -58°F~572°F (-50°C~300°C).
Температурна точност: ±0,9°F(±0,5°C) от 32 до 212°F (0 до 100°C).
Температурни единици: °C или °F.
Дължина на сондата: 20см.(8,1 инча).
Водоустойчив рейтинг: IPX5 водоустойчив.
Други характеристики: въртящ се на 90° дисплей.
Голям дисплей с подсветка.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5441.pdf

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.