GLOBALEN.BG cart
Готварски термометри Термометри със сонда Термометри за месо

Водоустойчив, бързореагиращ термометър за месо TP15 /(-50 °C ~ 300 °C/сонда-136см./

Производител:
ThermoPro
Модел:
TP15
Номер на продукта:
010-6169
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
28.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Водоустойчив, бързореагиращ термометър за месо TP15 /(-50 °C ~ 300 °C/сонда-136см./

Термометър за месо ThermoPro TP15 със сонда е лесен за поставяне в различни видове меса, без да оставя дупки, постига точни резултати само за 3-4 секунди. След като приключите с измерването, 100% водоустойчивият дизайн ви позволява да измиете уреда старателно със сапунена вода.

Термометърът за моментално отчитане разполага със сонда от неръждаема стомана с прецизен сензор, който осигурява показания за 3-4 секунди с точност от 0,9°F.
Термометърът притежава функция за задържане на температурата, за безопасно отчитане на температурата когато сондата е извадена.

Термометърът за храна разполага с магнитен гръб и кука за удобно съхранение. Дисплеят с подсветка осигурява четливост при слаба светлина.

Функцията за калибриране ви позволява да калибрирате повторно кухненския термометър след дълъг период на употреба за по-висока точност.Характеристики:

Време за реакция: 3-4 секунди.
Температурен диапазон: -58 °F ~ 572 °F (-50 °C ~ 300 °C).
Точност на температурата: ±0,9°F (±0,5°C) от 32 до 212°F (0 до 100°C).
Температурни единици: °F или °C.
Дължина на сондата: 5,36 инча (136 мм).
Време за автоматично изключване: 10 минути без използване.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_5444.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.