AQUABUILDING

cart
Термосонди (термодвойка) тип К
Увеличи снимката

Регулируема температурна сонда за гуми

Производител:
ETI
Модел:
343-100
Номер на продукта:
053-0561
Гаранция:
12 месеца
Цена:
113.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Регулируема температурна сонда за гуми

Тази сонда е специално проектирана за измерване на температурата на гумите. Идеална е за гумите на състезателните коли. Работи в интервала от -75 до 250°C, като в диапазона 0°C до 100°C измерва с точност ±0.5°C. Времето за реакция е по-малко от 2 секунди.

Бързо действащата сонда за гуми има регулируем ограничител за дълбочината (1 - 10 mm), който потребителят може ръчно да настрои. Включва и един метър кабел с намотка.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_599.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване