AQUABUILDING

cart
Термосонди (термодвойка) тип К
Увеличи снимката

Сонда тип К - идеална за TD2TC WiFi регистратори на данни

Производител:
ETI
Модел:
133-158
Номер на продукта:
053-0563
Гаранция:
12 месеца
Цена:
64.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Сонда тип К с общо предназначение- идеална за TD2TC WiFi регистратори на данни

Тази сонда за проникване с общо предназначение е идеална за използване с TD2TC ThermaData WiFi Logger. Подходяща за широка гама приложения. Доставя се с един метър PTFE изолиран проводник и конектор.

Сондата има време на реакция по-малко от 5 секунди и измерва температурата в диапазона от -75 до 250°C. Тип К сондата измерва с точност ±0.5°C в интервала 0°C до 100°C. Размерът на сондата е следния - Ø3.3 x 100 mm.


Технически характеристики

Точност на сондата:±0.5°C, 0°C до 100°C
Обхват на сонда: -75 до 250°C
Време за реакция:по-малко от 5 секунди
Диаметър на сондата:3.3 мм
Дължина на сондата:100 мм

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_601.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване