AQUABUILDING

cart
Термосонди (термодвойка) тип К
Увеличи снимката

Повърхностна сонда- тип К- с пружинен накрайник

Производител:
ETI
Модел:
123-000
Номер на продукта:
053-0568
Гаранция:
12 месеца
Цена:
94.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Повърхностна сонда- тип К- с пружинен накрайник

Тази повърхностна температурна сонда включва въртящ се, пружинен накрайник. Тя е идеална за различни измервания на температурата на повърхността и е подходяща за използване с широка гама термометри ETI с външен конектор.

Температурен диапазон на сондата -100 до 600 °C. Сондата е с диаметър 6 мм и дължина 130 мм. Време за реакция по-малко от една секунда.

Технически характеристики

Термодвойка :тип К
Тип на проводника :прав
Точност на сондата:±0.5°C, 0°C до 100°C
Време за реакция:по-малко от 1 секунда
Диаметър на сондата:6 мм
Дължина на сондата:130 мм

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_606.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване