AQUABUILDING

cart
Термосонди (термодвойка) тип К
Увеличи снимката

Сонда за запис на данни с общо предназначение- 1м проводник

Производител:
ETI
Модел:
172-011
Номер на продукта:
053-0607
Гаранция:
12 месеца
Цена:
84.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Сонда за запис на данни с общо предназначение- 1м кабел

Сондата за запис на данни с общо предназначение е подходяща за голямо разнообразие от приложения за дистанционно наблюдение, като се използва заедно с ETI ThermaData Logger. Доставя се с един метър кабел и съвместим конектор за свързващо устройство. Време за реакция по-малко от шест секунди. Температурен диапазон на сондата -40 до 125 °C. Размерите на сондата са Ø3.3 x 100mm.

Технически характеристики

Точност на сондата:±0.4 °C , -20 до 100 °C
Обхват на сонда: -40 до 125°C
Време за реакция:по-малко от 6 секунди
Диаметър на сондата:3.3 мм
Дължина на сондата:100 мм
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване