AQUABUILDING

cart
Термосонди (термодвойка) тип К
Увеличи снимката

Заместваща температурна сонда за термометър ETI max/min

Производител:
ETI
Модел:
810-935
Номер на продукта:
053-0616
Гаранция:
12 месеца
Цена:
17.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Заместваща температурна сонда за термометър ETI max/min

Тази сонда за проникване, от неръждаема стомана, може да замени оригиналната сонда за термометър Мax / Мin ETI (810-930). Той се доставя с един метър PVC свързващ проводник и осигурява евтино средство за придобиване на резервна температурна сонда за този ETI термометър. Размерите на сондата са 3,5 х 120 мм.
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване