AQUABUILDING

cart
Влагомери Термохигрометри Термометри за стая

Мини - Tермохигрометър TP 50 за домашна или бизнес употреба /влажност / температура

Производител:
ThermoPro
Модел:
TP-50
Номер на продукта:
012-0822
Гаранция:
12 месеца
Цена:
28.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Мини - Tермохигрометър TP 50 за домашна или бизнес употреба /влажност / температура

С високата точност на отчитане на температурата (± 2 ~ 3% RH и ± 1 ° F) и широкия температурен диапазон (от -50°C до 70°C) и влажност в диапазона от 10% до 99 % RH, влагомерът TP50 е перфектното устройство за всеки дом или офис. Удобна функция на уреда е изключително чувствителния сензор за влажност, който бързо ще ви информира за нивото на комфорт в стаята, базирана на влажността. Цифровият влагомер TP50 е лесно преносим и има стойка за използване на плот за маса или магнит, ако искате устройството ви да е закачено на домакински уред.

Характеристики:
•Голям LCD дисплей от 2,7 инча.
•Индикаторът показва рекордно високи и ниски записи за влажност и температура.
•Индикатор за влажността : СУХО - Влажността е под 30%. КОМФОРТ- Влажността е между 30% -60%. ВЛАЖНО- Влажността е над 60%.


Технически характеристики

Обхват на температурата:-50°C до 70°C
Обхват на влажността:10% до 99%.
Точност на темп.:±1°C (+-2° F )
Точност влажност:+- 2% RH (30% - 80%) +-3% RH (<30% , >80%)
Батерия:1 x AAA
Дисплей:LCD
Измервателна скала:Целзий/Фаренхайт; % rh
Размери:3.3 * 1.3 * 3"
Записи:да

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_892.pdf

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване