Градски транспорт в Мадрид - туристически пропуск, комбинирани билети


Посетителите на Мадрид, които биха искали да използват градския транспорт сравнително регулярно, могат да се взъползват от наличните карти и комбинирани билети, които са подходящи за туристи:

* Туристическият пропуск за градски транспорт Tourist Travel Pass дава неограничен достъп до цялата градска мрежа. Предлага се в няколко варианта, в зависимост от зоните, които покрива, и дните на валидност. Туристите могат да избират между пропуск А и T, където Т покрива по-голям периметър от транспортната мрежа; цената на втория е два пъти по-висока.

Пропускът може да бъде закупен за период на валидност от 1, 2, 3, 5, и 5 като съответните цени са €6.00, €10.00, €13.00, €19.00 и €25.00 (зона А).

* Друга алтернатива на билетите за единично пътуване са талоните от 10 билета. Цените варират в зависимост от зоната, в която се пътува, и вида на превозното средство.
Повече информация за Туристическия пропуск за градски транспорт
Градски транспорт - официален уебсайт
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах