Hop-on Hop-off автобусна обиколка на Сидни


Широко разпространените Hop-on Hop-off автобусни обиколки са сред най-често използваните услуги при посещение на нов град.

От една страна, този вид обиколка е изключително подходяща за бързото опознаване на Сидни и придобиването на обща представа за пространственото разположението на туристическите забележителности. По време на тура се предоставя и информация за самите обекти на голямо разнообразие от езици. Друга основна характеристика е, че всеки турист може да се качва и слиза от автобуса неограничен брой пъти, в рамките на валидността на билета.

Освен това, този вид обиколка е подходящи и за туристи, които имат само ден-два на разположение. Нещо повече – представляват добър начин за предвижване из града, понеже автобусите се движат из централните части, а спирките са добре позиционирани, в близост до самите забележителности.

От друга страна, ако даден турист не посещава града за първи път, или е добре организиран спрямо това, което иска да види, този вид автобусна обиколка няма да е му е от голяма полза.

Условията на Hop-on Hop-off обиколката в Сидни са:

Валидност: 24/ 48 часа
Цена: 40.00 / 60.00 австрийски долара
Пенсионери: (60-99) 30.00/ 45.00 австрийски долара
Деца: (5-16) 25.00/ 40.00 австрийски долара
Деца: (0-4) Безплатно

Повече информация и опции за закупуване на билет
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
The website is best viewed in Firefox, Chrome or Explorer 8 and higher.
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах